IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ейми не издържа, напусна клиниката

3 юни 2011 07 49

Певицата се "изписа" едва седмица, след като се водеше официално на лечение

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Преди броени дни лекарите дадоха последна възможност на певицата Ейми Уайнхаус да се подложи на сериозно лечение, за да се справи с пороците си (дрога и алкохол). Те дори предупредиха звездата, че ако не се спре, ще умре.

Певицата бе резервирала място в клиника „Priory" в Лондон. Само седмица след постъпването си обаче, тя се е отказала да стои под непрестанно наблюдение и вече се води като външен пациент.

Уайнхаус подготвя лятно турне и това е официалната причина, заради която се е отказала от 24-часовия престой там. В клиниката се лекуват хора с психиатрични проблеми и алкохолни/наркотични зависимости. Оттам не издават с каква диагноза е приета Ейми.

Наскоро брюнетката се изложи публично като изпи шише водка в магазин посред бял ден и шокира очевидци. Колкото и да твърди, че се справя с проблемите си, очевидно не е така. А след като ще бъде под дистанциран лекарски контрол, много от обкръжението й не вярват лечението да има някакъв ефект.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари