IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин запозна родителите си със Селена

5 юни 2011 05 47

Гомес вечеря с родителите му, докато той тренира във фитнеса в родния си град

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Макар и само 17-годишен Джъстин Бийбър действа като истински мъж и е решил да представи любимата си Селена Гомес на родителите си. Младежът бе на романтична почивка с избраницата си в Мексико и след нея е завел певицата в родния си град Стратфорд (Онтарио,Канада) на официален обяд с роднините.

Наблюдател разказа детайли за събитието: „Джъстин и Селена седнаха по обяд с неговия чичо, леля и братовчеди. Бяха много сладки и изглеждаха като истинска двойка. Бяха съвсем нормални и земни. Той е един от нас!".

Вечерта Селена е прекарала с майката на Бийбър Пати, дядо му и баба му, докато той се е потил във фитнеса. Актрисата е вечеряла със семейството на приятеля си и очаровала всички дори и персонала. Келнерка споделила пред местната преса, че мис Гомес е изключително любезна и красива и дори се е снимала с персонала.

Бийбър също вече бе официално представен на семейството на брюнетката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

k4k4v1d4 ( преди 12 години )
Бооооооооооооже... Вчера в детската градина, ток удари двама-трима... На колко е това ***? 12? 15? Аман от звездички.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
baby_g ( преди 12 години )
От любопитство влязох в профилите им във Фейсбук - малее, тези фенки на Бийбър какви думи сипят по адрес на Селена, ужас :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар