IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина не ще да снима семейството

5 юни 2011 09 41

Актрисата искала да изживее момента, а не да го запечатва на лента

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Анджелина Джоли подлудявала Брад Пит с нежеланието си да фотографира семейството, когато са на пътешествие. Актьорът се гневял, защото само той снимал и така не присъствал на общи фотоси с любимата и 6-те им деца.

„Никога не снимам и това подлудява Брад, тъй като той не е на семейните снимки. Фотографиите се опитват да запечатат даден момент, а аз искам да го изживея. Ако се мъча да го уловя на снимка, ще го изпусна в действителност", разсъждавала актрисата.

Брад и Анджелина пътуват по целия свят. Това обаче не оказва негативно влияние на потомството им, което не изостава с учебния процес. Децата навсякъде са придружени от частните си учители, които ги учат на родните им езици.

„Смятам, че живеем в различна епоха и образователната система не е адекватна за нашите деца и начин на живот. Но ние пътуваме много и аз съм първият човек, който казва: Започвайте с работата и то по най-бързия начин, защото после излизаме да изследваме света", допълва разбиранията си Джоли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари