IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изроди, трупове и вампири в забраненото видео на Кание Уест (видео)

7 юни 2011 11 47

Певецът ляга и заспива сред трупове, а около него вампири смучат кръвта от мъртво тяло

Снимка: Monster

Снимка: Monster

Кание Уест засенчва Лейди Гага в последното си видео „Monster". Още преди месеци започнаха протести срещу заснетия клип и певецът трябваше да го преработи. Дори и да е минало през някаква цензура, парчето продължава да е наситено с кръв, трупове и отрязани глави.

Режисьор на видеото е Джейк Нава, който е работил с Бионсе по проекта й „Crazy in Love". В „Monster" участие взимат също така Джей Зи и Ники Минаж. Сюжетът се развива в един замък, който е пълен с трупове, зомбита и вампири. А самият Кание пее какво чудовище е.

Ники Минаж пък влиза в две роли едновременно – на опасна отмъстителка с меч и на девойка тип кукла Барби. Въпреки протестите за кървавите сцени, Уест е държал да се разглежда творението му като изкуство.

Певецът се е съобразил с критиката и видеото започва с думите: „Последвалото съдържание не е по никакъв начин настроено срещу жените или някоя конкретна група от хора. Това е вид изкуство и трябва да бъде разглеждано като такова".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари