IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси български майки. Чак да им ... завидиш

8 юни 2011 08 49

Да си майка не означава да забравиш, че си жена и да забравиш какво е да бъдеш желана...

Снимка: Фотосесия

Снимка: Фотосесия

Да си мамче и да си адски секси в днешно време не е табу, а по-скоро правило. Слава Богу, българката е жена, която обича да е в крак с модните тенденции и да се поддържа и дори след като роди, бърза да влезе във форма и да събуди мъжките фантазии...Особено ако е в шоубизнеса или на модния подиум.

Да симилфка" (mother I'd like to f*ck) отдавна не е обида, а по-скоро комплимент за една жена. И без значение дали си на 20, 30 или 40 ...с едно две или четири деца, пак може да се чувстваш желана и привлекателна.

„Вземи си кака да те отрака" е мотото на младите лъвчета по света и у нас. Eто защо се спряхме на едни от най-готините и яки „каки", които където и да минат, не остават незабелязани.

Без да се стараем да ги подреждаме „коя е по-по-най" и да претендираме, че сме показали всички секси мамчета у нас, ви представяме десет наистина красиви и желани майки в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Тук виждаме еротични модели,порноактриси,скъпоплатени ***.Може за децата си да са добри и любящи,но тази галерия от снимки не показва майката в тях.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Jasmine Verde ( преди 12 години )
Може би съм старомодна, но смятам, че мамчето трябва да е секси за таткото, а не за всички останали представители на мъжкия пол. Излишно е да става мама, ако й шарят очите навсякъде и основната цел на красивия й вид е да е желана от чуждите мъже. И докато приоритетите ни са посбъркани, семействата ни ще са нестабилни и разбити.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Loresita ( преди 12 години )
Красотата на българката трябва да се показва и стимулира, а не да я оплюваме. Който се харесва със силикон да си го ползва важното е да изглежда добре. Трябва да се полагат грижи за тялото, иначе и то ще се сбръчка и отпусне особено след раждане. Радвам се , че има красиви българки, които ни представят в другите страни и по този начин ни повдигат самочувствието пред чужденците.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
El1ka ( преди 12 години )
За съжаление вече и в статия на тялото.бг натрапчиво присъствие на чалга-карикатурите.Май в България наистина всичко се върти около тези ходещи реклами на пластичната хирургия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
snobkata ( преди 12 години )
Милянкова на кой му е секси???Пък и от кога раждането на 15г. е пример за подражание?!?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар