IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Ким Кардашян поиска предбрачен договор

8 юни 2011 09 29

Любов, любов...колко да е любов, когато делите милиони

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Колкото и голяма да е любовта между Холивудските двойки, винаги се намесват парите! Бъдещата булка Ким Кардашян, която е на върха на щастието и вече усилено планира пищната си сватба, е поискала предбрачен договор преди съюза си с Крис Хъмфрис.

Въпреки голямата романтика при един провал Ким има какво да губи. Състоянието й се определя на около 35 милиона долара. Условията в документа са стандартни – придобитото по време на брака се дели, а личният капитал отпреди това си остава у собственика му непокътнат.

Хъмфрис също не е съвсем за изхвърляне, тъй като той печели на година малко над 3 милиона долара, благодарение на баскетболната си кариера и вече е събрал около 8 милиона долара. Според мълвата, той би трябвало да е олекнал с два милиона, с които е закупил годежния пръстен на избраницата си. Папарашки снимки показаха съмнителна прилика между настоящото бижу на Кардашян и друго нейно, купено преди години и веднага обявиха Крис за измамник. Каквато и да е истината,сватба ще има и то другия месец!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари