IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алек Болдуин се гласи за кмет на Ню Йорк

9 юни 2011 14 34

Актьорът ще защитава интересите на средната класа

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Веднъж пробиеш ли в Холивуд – нищо не може да те спре! След като Арнолд Шварценегер стана губернатор, а Джей Зи изяви желание да се кандидатира за президент, сега и Алек Болдуин се е ориентирал политически. Актьорът, който бе женен за Ким Бейсинджър, обмисля възможността да се кандидатира за кмет на Ню Йорк, след като един от основните претенденти за поста на градоначалника бе принуден да се откаже от политиката заради шумен секс скандал.

Актьорът видя поле за изява, след като конгресменът от Демократическата партия Антъни Уайнър, един от главните претенденти в кметската надпревара през 2013 година, се оттегли от политическия живот. Уайнър изпращал свои голи снимки на жени, с които контактувал по интернет.

Вдъхновеният Болдуин каза пред свои близки: "Ситуацията коренно се промени. Сега демократите се нуждаят от силна кандидатура, за да спечелят кметските избори."
Ако стане кмет, Болдуин ще се опита да защитава интересите на средната класа, силно накърнени от глобалната криза.

(БТА)

alec baldwin
Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари