IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поръчайте онлайн днес от известни заведения в София и Варна с 10% отстъпка

18 ноември 2005 09 37

Получавате цени, по-ниски от тези в заведението или при поръчка по телефона. Бонусите при поръчки над 10, 15 и 20 лв. се запазват

Поръчайте онлайн днес от известни заведения в София и Варна с 10% отстъпка

Днес сайтът за поръчка на храна Netkelner.bg работи с промоционална отстъпка от 10% за ястията на някои от най-известните заведения в София и Варна. Това са китайският ресторант Славянска беседа, обслужван от Кетеринг Експрес, пицариите Туканъ, Мачу Пикчу и др.

За Варна клиените на Netkelner.bg могат да поръчат от Донатело и от сравнително новата пицария “За Приятели”.

Досегашните бонуси се запазват, тоест днес в сила са две промоции едновременно, което е прецедент в търговската практика.

Освен 10% остъпка при поръчка за над 15 лв., получавате безплатно Каменица-кутия от пица Туканъ, а при поръчка над 20 лв. получавате безплатно пица Салсиче (струваща 3,8 лв.), също от Туканъ.

За всеки 10 лв. от поръчката си към Мачу Пикчу получавате безплатно бира Tuborg 330 мл.

По типове храни за София можете да поръчате пици, салати, българска кухня (кебапчета, агнешка дроб сърма, леща яхния, зеле на фурна, пилешка супа, домашна бисквитена торта, макарони на фурна), китайска кухня, десерти и напитки. За Варна менюто е същото, без китайската кухня.

Отстъпката от 10% е валидна само за 18 ноември. Тя не важи за разходите по доставка и опаковка, за заведенията, които слагат такива разходи върху поръчката.

Как да поръчвам от Netkelner.bg?

При влизането в сайта потребителят трябва да избере квартал от падащото меню на главната страница. Следващата стъпка е избор от падащо меню на улицата, блока, булеварда или площада, на който се намира адресът му. Потребителят въвежда номер на улица или вход на жилищен блок, етаж и апартамент, като полетата могат да съдържат едновременно букви и цифри, в случай че адресът се описва трудно.

Всеки потребител може да въведе няколко адреса за доставка. След избор на един от адресите се визуализира страница с доставчиците на този адрес и кратки описания на условията им. Поръчва се от избрания доставчик. С натискане на бутона "Продължи" се преминава към следваща страница, на която се уточнява час на доставката и незадължителни полета за уточнение към поръчката, данни за фактура и бележка дали клиентът плаща само с едри пари.

КоментариКоментари