IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел спонсорира приятели

13 юни 2011 06 36

Звездата помага на куп роднини, иска да си взима почивка, за да върти сама домакинството си

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Певицата Адел, която бе сред избраните от сп. „Глемър" за Жена на годината призна, че дава доста от приходите си за семейството, приятели и благотворителност. Дамата не винаги е била богата и затова добре знаела стойността на банкнотите. „В момента парите ми падат ей така, но знам какво е и да имаш проблеми ( с тяхната липса). Сега помагам на различни организации, на семейството и приятелите си", споделила звездата.

Тя нямала търпение да събере достатъчно финанси, за да си вземе почивка от пеенето и да се съсредоточи върху по-практични дейности. В бъдеще Адел искала сама да се грижи за домакинството си, а не да наема хора. Пред сп. „Глемър" тя допълнила: „Имам асистентка, но си пера нещата сама. Леля ми подрежда вместо мен, въпреки че и аз се включвам понякога с удоволствие. Като ми паднат някой ден пари от небето, ще си взема почивка и няма да имам нужда от странична помощ".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари