IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Потър е най-богатият английски тийнейджър

21 ноември 2005 08 03

Даниел Радклиф, който играе ролята на Хари Потър в култовата филмова поредица, е най-богатият английски тийнейджър, съобщават британските вестници.

Хари Потър е най-богатият английски тийнейджър

Радклиф беше избран за ролята на детето-магьосник, когато беше на 11 години. Сега е на 16, с четири филма зад гърба си, а последният му договор е за 14,4 милиона долара.

Режисьорът на „Хари Потър и огненият бокал“ Майк Нюъл споделя, че Радклиф и колегите му Рупърт Гринт и Ема Уотсън не се интересуват много от състоянието, което са натрупали през последните няколко години.

„И тримата знаят колко печелят, но това не ги направи непоносими“, обяснява той. „Най-големият ми страх е, че скоро могат да си дадат сметка, че те са абсолютните звезди“, добавя Майкъл Нюъл.

Все пак, след няколкогодишна работа с авторката на книгите Дж. К. Роулинг, Даниел Радклиф се е сближил дотолкова с нея, че я помолил да махне състезанията по куидич в следващите книги, защото са прекалено сложни за заснемане.

„Състезанията по куидич не са абсолютно необходими на действието, така че може да минем и без тях. За всички ни би било по-лесно изобщо да няма куидич, а не да се мъчим да снимаме ужасно трудни сцени“, споделя вижданията си Даниел.



След още няколко години Даниел Радклиф ще бъде и един от най-желаните ергени, смятат представители на киносредите

КоментариКоментари