IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дани в истерия заради лигави жаби, Лео оскуба Бат Сали

21 ноември 2005 14 23

Мисиите на участниците в Биг Брадър 2 стават все по-странни. След като в продължение на седмица съквартирантитe играха роли на слепи по двойки, благодарение на специални очила, през уикенда на петима от тях им се наложи да пипат жаби, хлебарки, мишки, чер

Дани в истерия заради лигави жаби, Лео оскуба Бат Сали

Необичайните занимания бяха по повод нова мисия. Участници в отвращаващото занимание бяха Ирена, Мая, Дани, Бат Сали и Леонардо.

Всеки един от тях трябваше да изрови определен предмет, сложен в аквариум, пълен с, меко казано, отвращаващи неща. Съквартирантите трябваше да бъркат с очилата, с които не виждат нищо, а останалите нямаха право да им казват какво има в аквариумите.

Нещастните риалити герои, изправени пред най-страшните си страхове, можеха да бъдат подкрепяни от по един съквартирант, който да им говори и да им дава кураж.

Първата „щастливка“ бе Mая, която трябваше да търси ключ, заровен сред купчина бели червеи. 19-годишната любовна тръпка на Мъро се справи успешно със задачата, без да се погнуси излишно.

Бат Сали бра доста страх докато измъкне своя предмет, сложен сред бели мишки. Ромът изпитва неистов страх от мишки, но все пак с доста мъка се справи.

Най-лесна беше задачата на Ирена, която трябваше да бърка сред варени яйца, за да извади пинг-понг топче.

Италианският собственик на пицарии по морето -Лео, се препоти няколко пъти, докато бъркаше сред купища хлебарки, но успя геройски да се справи.

Истинска драма настъпи при участието на Дани. Лютата македонка изпадна в истинска истерия, защото трябваше да бърка сред слузести жаби. Дори моралната подкрепа и здрава прегръдка на стоящия до нея Миро, не можаха да накарат момичето да преодолее шока.

Дани, която наистина се опита да изпълни задачата, се срина психически и избухна в нервен пристъп, а мисията бе призната за неуспешна.

Въпреки стреса, който тези петима души изживяха, съквартирантите бяха лишени от наградата да получат писмо от любим човек. Все пак, Биг Брадър не взе 25% от бюджета им за тази седмица, както това беше по условие, ако мисията се провали.

Приготовленията за изгонването тази вечер кипят повече от усилено. Най-голяма е промяната в Бат Сали. Пълничкият ром има нова прическа, дело на Мъро. Това обаче не е всичко.

Образецът на интегрирана малцинствена единица има и чисто нови вежди, след като нежният италианец от Анкона старателно ги оскуба и оформи.

Кой от четиримата номинирани тази седмица – Мариян, Ирена, Вего или Лео ще напусне Къщата, ще стане ясно тази вечер.

Лигави жаби докараха Даниела до нервен срив. Снимка: Корбис

КоментариКоментари