IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовницата на Шварценегер проговори

16 юни 2011 06 00

Милдред Баена не знаела дълго време дали Арнолд е бащата на сина й

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Бившата икономка на Арнолд Шварценегер, която има дете от него, проговори за първи път пред сп. "Хелоу", като разказа, че синът й Джоузеф е научил кой е баща му едва преди една година. След избухването на скандала с извънбрачното дете на актьора, което му коства 25-годишен брак, Милдред Баена запази пълна дискретност.

Тя позира за медията със сина си и споделя в нея, че когато синът й Джоузеф научил кой е баща му, той казал само "Супер!".

Баена не била съвсем сигурна дали Шварценегер е бащата, но с времето приликата станала очевидна. "Стана по-ясно с времето. Знаех, че Арнолд е бащата, а може би с годините, когато
Джоузеф растеше и заприличваше на него и той (Арнолд) се е чудел. Но той никога не каза нищо", допълнила Баена. Съпругата на бившия губернатор Мария Шрайвър също станала мнителна, защото всички обсъждали поразителната прилика.

Накрая тя попитала помощницата в прав текст дали детето е от съпруга й и силно се разстроила след положителния отговор. "Тя се разплака с мен и ми каза да се изправя, както бях коленичила - спомнила си Баена. Държахме се за ръце и аз й казах, че Арни не е виновен, защото за това са необходими двама души".

В момента актьорът е преустановил филмовата си кариера, за да решава личните си проблеми. Екс любовницата му заставала зад него и твърдяла до последно, че той обича жена си и тя нямала никакви претенции към него.

(БТА)

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари