IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристал отложила сватбата, а не Хю...двоумяла се

16 юни 2011 11 44

Любимата на Хефнер не смятала,че той е правилният, но се гласи за корица като "г-жа Хефнер"

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Вчера стана ясно, че дълго коментираната сватба между Хю Хефнер и Кристал Харис, няма да се състои. Нейното отказване се дължало на размисъл от страна на дамата, а не на медийният магнат.

25-годишната блондинка изведнъж решила, че той може би не е правилният мъж за нея и вече не искала да сложи халката. Сватбата трябваше да бъде тази събота.

В интервю за радио ефира „ KIIS FM" Кристал споделила: „Аз я отмених, защото имах чувството, че той не е подходящият. Не беше честно за него". Харис допълнила, че не е имало свада между тях и двамата са го обсъдили.

Въпреки провалената церемония блондинката се надявала да излезе на корицата на новия „Playboy" със заглавие: „Американската принцеса: Представяме ви г-жа Кристал Хефнер".

„Двамата се съгласихме, говорихме дълго. Щастлива съм и мисля, че всичко е ок и ще продължим да се уважаваме. Преди всичко сме много близки", успокоявала се Харис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари