IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фризьорът напусна Къщата, Миро рони сълзи за разрушителя на семейството му

22 ноември 2005 05 47

Все по-непредсказуемо става риалити шоуто Биг Брадър. Поредният изгонен от Къщата е не кой да е, а Мариян.

Фризьорът напусна Къщата, Миро рони сълзи за разрушителя на семейството му

След като разби семейството на Миро и пред очите на всички “завъртя” главата на 19-годишната Мая, “полубогът” на Къщата, както самият той се определи, излезе с 85% неодобрение от зрителите.

Четиримата номинирани- Лео, Вего, Мариян и Ирена, посрещнаха прякото включване на Ники Кънчев във видимо добро настроение. Пълен емоционален обрат последва обаче след обявяването на резултата от зрителския вот.

Съквартирантите потънаха в сълзи, като най-разстроен беше Миро- най-големият враг на Фризьора в Къщата. Явно мъжката солидарност е надделяла над любовта и Миро дълбоко се разстрои от излизането на Мъро.

19-годишната Мая почти изпадна в истерия след излизането на Мариян. Момичето потъна в сълзи и до късно през нощта не можа да са успокои. Единствената й утеха е снимката на Фризьора до леглото й.

Докато Дон Жуанът се настаняваше в студиото на предаването, Миро написа на стената до отпечатъка от ръката на Мъро “истински човек”, с което съвсем обърка общоприетите представи за човешките взаимоотношения.

Леко подпийнал, Мъро обясни на Ники Кънчев, че е излязъл, “защото така е поискал” и двамата се впуснаха в разговор за емоционалните връзки в Къщата и за отношението на Мъро към нежния пол.

Очаквайте специално интервю с Мариян

Въпреки че Мариян отне любовта на живота му, Миро се разстрои искрено от излизането на фризьора. Снимка: Корбис

КоментариКоментари