IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс ще обновява брачните си клетви

17 юни 2011 09 03

Актрисата щяла да угоди на съпруга си, който държал да се венчаят отново

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Сексапилната актриса Меган Фокс обмисляла дали да не поднови брачните клетви със съпруга си Барйън Остин Грийн. Двойката сключи брак едва преди година през лятото на Хаваите, но брюнетката искала повторение.

„Не мислех, че ще се омъжа преди да срещна Брайън. Той е много чувствителен и емоционален. Зодия рак е и държи на чувствата и връзката и плаче за всичко. Той иска да го направим (подновяването на клетвите) и аз съм съгласна", споделила хубавицата пред „E!News".

Тези дни Меган Фокс бе наградена на филмовия фестивал в Мауи заради работата си в документалната продукция „Na Nai'a: Legend of Dolphins". Тя толкова се влюбила в морските бозайници, че нямала търпение да поплува заедно с тях.

Съпругът ми се ужасява от акули, но въпреки това го убедих да плува с мен, защото хищниците не ходят там, където има делфини. Преди не се страхувах, но параноята му малко ме „зарази". Притесненията му са смешни, ала се предават и на мен", споделила Меган, която в момента е на почивка с Брайън и 9-годишния му син от предишна връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари