IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спилбърг уволнил Меган Фокс

20 юни 2011 06 41

Актрисата подписала уволнението си с изказване за Хитлер

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Режисьорът Стивън Спилбърг бил „виновен" за липсата на Меган Фокс в „Трансформърс 3". Красивата дама твърдеше, че тя сама е напуснала и затова ще я замести Роузи Хънтингтън- Уайтли, но всъщност причината е друга.

25-годишната Фокс сравнила методите не режисьора Майкъл Бей с тези на Хитлер в интервю за американско списание и това подписало уволнението й малко преди излизането на третата част.

Спилбърг, който също режисира лентата адски се вбесил на изказването. Той самият имал еврейски корени и бил дълбоко запознат с историята и геноцида върху тези хора.

Актьорът Шия Лебьоф, който също има роля в продукцията разказала по повод изхвърчането на Фокс: „Майк представя жените като 16-годишни. Лято е, това е стилът му. Мисля, че Фокс не беше съгласна с неговото виждане. Тя идва от нищото, играе някаква роля и изведнъж е обявена за най-сексапилната жена в Америка. Майкъл искаше да играе по един начин и нямаше време за подробни обяснение".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

senoritajt ( преди 12 години )
хахах голям майтап! Разбира се, че е мъж...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
cec ( преди 12 години )