IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Светла Иванова си партнира с манекен в ново видео

27 юни 2011 10 01

Певицата си партнира с кукла в новото си парче

Снимка: Monte Music

Снимка: Monte Music

Светла Иванова извади ново музикално предложени за летния сезон. Парчето се казва "Истински лъжи" и е по музика на Момчил Колев. Режисурата на видеото е поверена на Васил Стефанов, а самото то ще бъде готово до края на месеца.

В него е използвал интересния похват "stop motion", който изисква много детайлни снимки и тяхното раздвижване. За целта са направени над 3000 кадъра в една зала. Ще видим Светла облечена в последна линия "Burberry", "Damir Doma", "Vivienne Westood", "Christopher Kane" и др. Интересното е, че в парчето тя няма да си партнира със секси мъж, а с манекен-кукла.

 

"Истински лъжи" е третата поредна песен на Светла Иванова (след баладата "Някъде там" и "Любов и кафе"), която ни представя от предстоящия си албум. Той ще бъде издаден до края на годината. От него изпълнителката обещава да пусне в ефир поне още две песни, едната от които по нейна музика.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари