IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сай разби сърцето на мама Хилтън

28 юни 2011 06 57

Докато щерката празнува, мама страда от раздялата

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Докато Парис Хилтън изключително се наслаждава на свободата си след раздялата със Сай Уейтс, нейната майка страда за загубата на потенциалния си зет. Двойката бе заедно около 18 месеца и вместо да вдигне сватба, както се очакваше, преди седмица оповести края на романса си.

Мама Кати Хилтън още не можела да се примири с положението: „Той е ангел, наистина го уважавам. Сърцето ми е разбито. Това е и причината трудно да допускам някой от приятелите на Парис близо до себе си, защото стават част от семейството. Много е трудно да намериш някого, когато си под светлината на прожекторите. Парис има нужда да остане сама, за да си подреди ангажиментите и живота, защото досега никога не е била без мъж до себе си. Тя скачаше от връзка във връзка и според мен е добре да остане известно време соло, за да има време за семейството и приятелите си", разказала Кати Хилтън.

Снимка: Getty Images/ Guliver

Преди няколко месеца Парис е подозирала, че е бременна от Сай, което хвърлило в смут родителката й :"Беше много емоционален момент. Винаги съм мечтала децата ми първо да се омъжат и след това да създават семейство. Традиционалист съм, що се отнася до това. Срещнах съпруга си на 15г. и на 19г. вече се омъжих. Чак след година забременях", допълнила изповедта си звездната майка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари