IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина и Брад се женят, наистина!

28 юни 2011 14 18

Американско списание разкрива детайли около венчавката на звездната двойка

Снимка: сп. "In Touch"

Снимка: сп. "In Touch"

Брад Пит и Анджелина Джоли „отново" ще се женят! Този път информацията идва от американското списание „In Touch", според което сватбата ще се състои наистина, на 23-ти септември във Франция.

Според близък до двойката актьорите си избрали за място на церемонията френското имение „Château Miraval", а датата е специално подбрана, тъй като тогава денят и нощта са равнопоставени и земята е в пълен баланс.

Пъзелът се сглобява и с помощта на сп, „OK!" и "Instyle", които допълват, че роклята на булката ще е дело на дизайнерката Лорън Скот, а пръстените – на бижутера Робърт Прокоп, с когото Джоли вече е работила.

За свидетели се спрягат асистентката на актрисата Холи и брат й Джеймс Войт, който ръководи американска църква. Звездни гости също ще станат част от събитието, като сред тях за известни имената на Джони Деп, Боно, Мик Джагър и Гуен Стефани.

Нито Анджелина, нито Брад до момента обръщат внимание на спекулациите за събитието и съвсем невъзмутимо с цялата си „детска градина" се разхождаха вчера в "Mediterraneo Bio Park" в Малта, където Пит снима последния си филм „ War Z".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари