IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мая иска да позира за Плейбой, Ромеле внасяла луксозни коли

28 ноември 2005 11 14

Дръзката преводачка Елена Ромеле се оказа наистина „фатална“ жена с доста интересно минало.

Мая иска да позира за Плейбой, Ромеле внасяла луксозни коли

Свързалата съдбата си с Италия русокоса дама призна през уикенда пред съквартирантите, че се е занимавала с внос на луксозни коли в България.

Ромеле намекна, че бизнесът, който е упражнявала заедно с преводаческото си амплоа, е бил в частност „сенчест“. Изненадващо, след като Ромеле спомена няколко от каналите, по които е внасяла колите, се оказа че Бат Сали вероятно също познава хората, замесени във веригата около Казанлък.

Двамата обаче спряха всякакви коментари около обвитите с мистерия бизнес дела, смутени, че могат да кажат нещо, което да ги накара да бъдат затворени съвсем не в риалити шоу.

Елена Ромеле явно наистина има интересни познанства, след като още в началото на шоуто заяви на Петко, че не признава никой за „оборотен“, ако не е бил на погребението на собственика на "ВАИ Инвест Холдинг" Георги Илиев.

Въпреки че съквартирантите коментират Елена, че си сменя бельото на пет дена, преводачката не се смущава от факта и е горда със силовите си познанства. Освен, че владее езика на Данте, Елена използва и доста груби изрази и „вкарва“ интересни фрази.

В откровен секс разговор със съквартирантите, русокосата майка на 16-годишна дъщеря произнесе по адрес на двете нови и номинирани за изгонване съквартирантки култовата фраза: „Като малка лапах писалка, вече съм голяма и го лапам на двама“.

Мая, която играеше ролята на страстната прислужница Мария в латино сериала на Биг Брадър „Хасиендата“, който ще бъде излъчен тази вечер, заяви пред останалите, че иска да се снима за Плейбой.

За списанието вече позира Силвия във фотосесия, в която прилича на нещо средно между Рапунцел и Лара Крофт.

Тази вечер ще стане ясно коя от двете номинирани, Мая или Даниела, ще напуснат Къщата.

Освен че превежда, Ромеле се е занимавала и с тежката работа на "вносителка". Снимка: Корбис

КоментариКоментари