IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бижуто Хайди Клум

30 юни 2011 08 16

38-годишната богиня блести с нова модна линия и корица за списание

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Вчера ослепителната Хайди Клум сияеше като истински диамант на празненството по случай юлския брой на сп. „Hamptons", на чиято корица е самата тя. 38-годишният модел бе в сребристо облекло, което подчертаваше сексапилната й фигура и накара много от гостите да въздъхнат и да си помислят, че времето за нея е спряло.

Клум не случайно искаше да прилича на истинско бижу. Тя пуска своя линия с името „Wildlife by Heidi Klum" - колекция от костюми със силно блестящи десени и декорации, която направо замества повечето аксесоари от метал и камъни. Цената на продуктите ще варира от 30$ до 200$. Колекцията ще се продава по телевизионния канал QVC от 8-ми септември.

Снимка: Getty Images/ Guliver

Клум не за първи път е на корицата на сп. „Hamptons". През цялата си модна кариера моделът е украсил безброй списания...и сякаш годините не са отнели от чара и обаянието й. Майка на четири деца, Хайди все още е една истинска богиня!

Разгледайте част от кориците на немския модел в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари