IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И манекенки погнаха родните фермери

30 юни 2011 12 19

Българки от цял свят се мобилизираха да си вземат фермер за съпруг

Снимка: Нова ТВ

Снимка: Нова ТВ

След като станаха ясни десетимата фермери от романтичното реалити „Фермер търси жена", чиито булки се търсят от България, а и извън граница, до телевизията „долетях" хиляди писма.

Изненадващо сред дамите, решили да си пробват късмета са и манекенки, и доцентки. Сред кандидатките дори се появили жени, които от години живеят в страни като Германия, Англия, Ирландия и Белгия. Макар и доста различни по възраст, професия и положение, всички те смятат, че имат реалния шанс да срещнат търсения от тях мъж именно във "Фермер търси жена".

От екипа на предаването споделят, че дамите, които са изпратили писма до своите фаворити, са изключително интересни и историите им по нищо не отстъпват от тези на десетимата фермери, които преди две седмици предизвикаха истински фурор в телевизионния ефир. Любопитно е, че голяма част от записалите се споделят, че отдавна са престанали да вярват, че комбинацията "красив-забавен-умен-работлив и внимателен" съществува. Сега обаче все повече се убеждават, че мъжете, които търсят, не само че съществуват, но може би се намират на няколко десетки километра от тях.

Сред кандидатките има и такива, които признават, че никога през живота си не са виждали кокошка или крава на живо, но са напълно готови да се впуснат в нещо ново и различно, стига да открият своята половинка в живота.

До 18 юли всички жени, които са харесали някого от представените фермери и искат да се запознаят с него и неговата история, могат да му изпратят писмо и снимка на www.fermer.novatv.bg.

Повече за формата можете да намерите в следните материали:

А сега? Коя ще стане фермерска невеста?

Българските фермери си търсят жени

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари