IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гонят Мая след грозни „разкрития“ за аборт и наркотици

29 ноември 2005 10 10

19-годишната изкусителка Мая напусна Биг Брадър 2 след крайно оспорвана битка с благоевградчанката Даниела.

Гонят Мая след грозни „разкрития“ за аборт и наркотици

Дори и присъствието на съблазнителя Мариян в студиото като защитник на Мая, не успя да я спаси от изгонване.

Борбата за оцеляване бе нажежена до крайност, след като зрителите бяха залети с шокираща информация, най-вече касаеща Мая. Биг Брадър 2 започва да се превръща в шоу, което сякаш нарочно се опитва да срине представите за българските млади жени, като ги лишава от всякакви морални устои.

Ники Кънчев и Евелина Павлова съвсем целенасочено уведомиха майката на момичето, която бе в студиото като неин защитник, че дъщеря им е правила аборт.

Наред с признанието на Мая, че е пробвала наркотици и имитацията на секс в изповедалнята, новината за аборта остави майката безмълвна.

Потресената от нагло захвърлената в лицето информация за дъщеря й, майката на Мая успя само да каже, че не вярва детето й да е направило подобно нещо.

Двамата водещи обаче бяха категорични, че Мая е признала за аборта тази година при предварителните интервюта за шоуто.

Тези „разкрития“ дадоха стимул на бившия съквартирант Петко и сестрата на Даниела, която беше в студиото, да обявят Мая за крайно „пропаднала“.

В крайна сметка Мая бе изгонена с два процента разликагонването на синеоката красавица разстрои Даниела и тя проля куп сълзи. Раздялата натъжи и останалите съквартиранти.

Оставането на Даниела може да задълбочи зараждащата се интрига между нея и Иван, който не крие, че я харесва. Иван всъщност се оказа истинския Плейбой в Къщата, след като привлече вниманието на Радомира, а после и на Пламена, като разпали истинска война между двете дунавски дами.

Мая се превърна е поредната жена от Биг Брадър 2 със срината публична представа за моралните й ценности. Снимка: Корбис

КоментариКоментари