IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мос затвори два града за сватбата

1 юли 2011 13 48

Моделът казва днес "да" пред 400 гости и група травестити

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Тази година определено може да бъде наречена „Годината на сватбите". Първо през тази процедура мина британската кралска двойка Принц Уилям и любимата му вече съпруга Кейт Мидълтън, а сега е на път и втората аристократична сватба на княз Албер Втори и Чарлийн Уитсток. Преди тях обаче „да" на годеника си ще каже Кейт Мос, която днес се омъжва за 42-годишния рокаджия от "Килс" Джейми Хинс.

Параноята на модела да не накърни нещо сватбения й ден, я е довело до идеята да затвори два града в Югозападна Англия. За по-голяма сигурност, тя е предоставила пропуски за гостите и местните. Очаква се Мос да посрещне около 400 гости.

Сватбеното празненство по план трябва да протече в рамките на три дни. Сред гостите се очаква да бъдат дизайнерката Вивиан Уестууд, Стела Маккартни, милиардерът Майкъл Грийн, актьорът Джуд Лоу, супермоделът Наоми Кембъл. За музиката ще се погрижат Снууп Дог и Иги Поп, а за снимките – фотографът Марио Тестино. Снимките от събитието вече са продадени на модната библия „Вог", така че гостите няма да могат да ползват личните си фотоапарати.

Кейт е приготвила специална изненада за присъстващите. На сватбата ще има и група специално подбрани травестити на високи токчета, които ще придружават булката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари