IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес се отказа от интернет заради луди фенки

4 юли 2011 13 50

Певицата се дистанцира от нета, заради заплахи и обиди

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Актрисата и певица Селена Гомес се стреснала след заплахите, които получи по интернет, заради връзката си с тийн идола Джъстин Бийбър и почти е прекратила контактите си с фенове и приятели по мрежата.

Двойката обяви публично връзката си тази година, като дамата си спечели отявлени врагове сред нежния пол, които са влюбени в половинката й. Гомес дори бе заплашена със смърт и обидни думи по виртуален път.

Селена призна, че всячески се старае да игнорира негативните послания, отправени към нея заради романса й с Бийбър и затова се е дистанцирала от интернет общуването. „Откачено е, наистина е откачено, но се опитвам да не обръщам внимание. Не искам да се впечатлявам от това, което целия свят мисли за връзката ми и просто да бъда в хармония със себе си. Опитвам да не чета списания или материали в интернет, но е някак неизбежно. Думите са навсякъде и някои неща наистина ме нараняват", разказала драмата си брюнетката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

k4k4v1d4 ( преди 12 години )
Върнахме се в първи клас с разни "звездички". Добре, че има с какво да занимават първолаците, вместо да си учат уроците - псуват други първолаци в интернет.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар