IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ейми Уайнхаус се съветва с 15-годишна

5 юли 2011 10 05

Звездата се допитвала до тийнейджърката след житейските си неволи

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

 Ейми Уайнхаус търси морална подкрепа от 15-годишната си кръщелница.

Звездата, която има проблеми с алкохола, отложи турнето си след провален концерт в Белград и след това е отишла да лекува душата си при тийнейджърката Дион Бромфийлд.

Младата й роднина все още недоумявала защо всички искат съвети от нея и я занимават с проблемите си. „Много странно, аз съм само на 15 години, а непрекъснато при мен идват хора да искат съвет. Не ме питайте защо.

И Ейми е една от тях, винаги ме пита за мнение и решения", оплакала се Дион.

По време на изпълнението си в Белград Ейми видимо превъзбудена се изложи пред публиката с неадекватно поведение и сбъркан текст, което бе заснето и разпространено в клипче по интернет.

Доста коментари се изляха по повод провала на звездата.

Кръщелницата й споделила, че не е гледала клипчето, но й е гадно за певицата: „Не съм гледала видеото, но чух за него. Какво мога да кажа? Виждала съм и други нейни изцепки и наистина е жалко. Ейми си е Ейми. Тя прави, каквото си поиска. Ние не й нареждаме нищо. Само тя може да реши за себе си. Но вие знаете, че е страхотен талант и никой не може да й го оспори".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари