IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Коул търси диамант, за да си върне Черил

5 юли 2011 12 41

Футболистът е убеден, че ще се ожени пак за хубавицата

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Бившият съпруг на Черил Коул е в търсене на най-големия диамант, с който отново да предложи на екс съпругата си да се омъжи за него. 28-годишната певица и футболиста се разведоха през 2010г. , защото той й бе изневерил с пет жени. Спортистът обаче бързо се разкая за деянието си и от няколко месеца се чуди как да я омилостиви с подаръци и нежни слова.

„Той е убеден, че Черил ще се омъжи отново за него и търси огромен, скъп диамант", разказал близък на Ашли. „Тя отчаяно иска семейство, но ще го създаде след като бъде омъжена жена отново", допълнил източникът.

Може би футболистът с право е толкова самоуверен! Черил, която промени цвета на косата си в рус, е прекарала вчерашния следобед с екс свекърва си, която изпаднала в умиление при появата й. Двете си побърбили сладкодумно.

От друга страна майката на певицата въобще не била във възторг от идеята щерка й да се върне при Ашли. Тя никога нямало да му прости това, че е мамил и наранил дъщеря й. Междувременно, докато търси най-големият диамант за своето бижу, Ашли отваря ресторант заедно с Джей Зи, което според тях ще е „най-якото място в града".

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари