IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Никълъс Кейдж в ареста с жена си

5 юли 2011 13 06

Крушата не пада по-далече от дървото! Буйният Уестън в жестока свада със съпругата си

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Буйният син на актьора Никълъс Кейдж Уестън отново предизвика дебати с държанието си. Рано тази сутрин той е бил арестуван след свада със съпругата си - 22-годишната Ники Уилямс. Съпругата му също е затворена заради бурния скандал.

По думите на очевидци 20-годишният рокер е нахлул с парче от бутилка в ръка и след това се е наранил. Причината за скарването още не е известна. След като е напуснал ареста Уестън е показал ръката си на фотографите и им казал: „Чувствам се ужасно. Не се женете никога!".

Синът на актьора е на свобода, защото е платил гаранция в размер на 50 000 долара, докато жена му още е в ареста. Според показанията тя искала да се самоубие и се опитала да скочи от балкон.
В началото на юни непокорният Кейдж отново имаше проблеми с органите на реда, след като се сби с фитнес треньора си. Уестън трябваше да се подложи на психиатрични сеанси.
Двойката се ожени през април.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари