IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин ще набира таланти чрез MySpace

6 юли 2011 06 00

Певецът ще организира състезание по мрежата, за да пребори конкурентите й

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Джъстин Тимбърлейк разкри тайните си намерения относно мрежата MySpace. Наскоро стана ясно, че той е сред купувачите на мрежата заедно с друга голяма компания. Идеята му е била да подпомогне развитието й, което напоследък е в застой заради конкуренти като Facebook.

За да й даде силен тласък, певецът смятал да организира състезание по MySpace, от което да излъчи таланти и да ги изстреля в звездната орбита.

„Дали ще е състезание или някакъв сходен формат, ще решим в съвсем скоро време. Искаме отново да вкараме музикалния бранш в MySpace, за да насочим вниманието на хората къде и как могат да покажат възможностите си", издал мениджърът на Тимбърлейк.

За момента няма никакво официално изявление по тази тема и въобще за мерака на Джъстин да се включи в този онлайн бизнес. Но на 17-ти август певецът и актьор планира да свика пресконференция, където да оповести грандизоните си планове относно социалната мрежа.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари