IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Братовчедът на Ники Минаж убит по грешка

6 юли 2011 09 47

Простреляният в понеделник Никълъс не е бил набелязан според приятелите му

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Убийството на братовчеда на певицата Ники Минаж Никълъс станало заради объркване. В понеделник (4-ти юли) рано сутринта младежът е бил прострелян в близост до дома си в Бруклин. Вечерта той е починал от раните си.

Полицията все още опитва да установи причината за убийството. Малко светлина по въпроса хвърлил братовчед на убития. Каръл Кларк разказал: „Приятелите му ми казаха, че предната вечер не се е страхувал за живота си, което ме навежда на мисълта, че е застрелян по грешка. Но полицията разследва случая в момента...Семейството му се безпокои за погребението. Много ще ми липсва, той беше прекрасен човек", разказал опечаленият роднина.

Ники Минаж, която в момента е на турне с колежката си Бритни Спиърс, приела новината много тежко. „Прострелян е в гърдите, докато е вървял към колата си близо до дома му. Ники е като всички останали членове на нашето семейство, съсипана е от случилото се. Беше много близка с него...Никълъс беше добър човек, спокоен. Но ставаше душата на всяко парти. Не се е забърквал в неприятности, не е участвал в никакви банди", допълнил историята Каръл.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари