IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Катрал не се отказва от брака след три опита

6 юли 2011 12 19

Актрисата имала самотен живот и се надява на четвърти брак

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Актрисата Ким Катрал, която влиза в образа на хищната Саманта от „Сексът и градът" все още се надявала да се омъжи. Блондинката има три брака зад гърба си, но за разлика от Джордж Клуни (неговият единствен провален брак го превърна във вечния ерген) не спира да търси нови възможности.

54-годишната актриса се врече на Лари Дейвис през 1979г. като бракът им просъществува само 2 години. След това се обвърза пред закона с Андре Лисон (Andre J. Lyson) и Марк Левинсън.

„Не съм се отчаяла (от семейния живот) изобщо, дори възлагам големи надежди да ми се случи отново. Смятам, че съм на много добро място и ще срещна човек, който също да е на добро място. И кой знае какво ще стане после...", споделила актрисата.

Ким признала, че кариерата й е доста „самотна" и затова се е научила да ангажира ума си, за да не й липсват любимите същества, когато е далече.

„Научих, че актьорството е голяма сила, но все пак човек трябва да има и личен живот. Да си признаем - три месеца далече в нищото, далече от семейството е доста депресиращо и човек трябва да си намери хобита и да се обгради от хора, които го подкрепят, защото иначе самотата може да го завладее", казала Ким пред сп. „Stylist".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари