IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Рийд нямал интимност с Кати Прайс заради гейове

6 юли 2011 13 50

Приятелите на модела не харесвали Алекс и му вгорчили семейния живот с присъствието си

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Бившият съпруг на модела Кати Прайс Алекс Рийд обвини нейните хомосексуални дружки за краха на брака си. Той споделил, че не е могъл да получи истинска интимност от жена си, защото те непрекъснато им „светели".

Двойката се раздели през януари тази година след 11-месечен брак. Голям принос за това имали нейните най-близки приятели Гари Кокерил и Фил Търнър.

„Не можех да остана насаме с нея. Никога не сме имали истинска интимност. Имахме романтични моменти, но дори тогава винаги е имало някой там долу. Наричах ги гей мафията. Бяха постоянното присъствие, което дава съвети на Кейт", оплакал се Рийд.

Кати и Алекс се ожениха на тайна церемония в Лас Вегас, която според него никак не е била тайна и задушевна. „Не мога да говоря за онзи ден. Много е болезнено. Погледнете го по този начин - аз дори нямам снимки от сватбата си. Майка ми не е виждала снимки. Имаше фотограф и оператор с камера, но аз просто не видях нищо от тяхната работа", не спрял да се възмущава Алекс. Накрая допълнил , че гей мафията настройвала Прайс да не се омъжи за него, защото симпатизирала на предишния й съпруг Питър Андре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари