IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Латоя Джексън: Бившият ми искаше Тайсън да плати за секс с мен

7 юли 2011 08 32

Сестрата на поп краля насила участвала в оргии и се снимала в Playboy

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Сестрата на починалия Майкъл Джексън  Латоя призна, че екс съпругът й Джак Гордън е искал от  Майк Тайсън 100 000 долара, за да да прави секс с нея.

Дамата от известно време разказва факти, относно личния си живот, изпълнен с насилие и терор. През 1987г. тя е принудена от последната си половинка да се омъжи за него. Освен любовник, той е бил и неин мениджър.

Пред американското шоу „The Talk" сестрата на Майкъл Джексън споделила как веднъж починалият през 2005г. Гордън я карал да прави секс за пари. „Майк Тайсън по-късно каза на майка ми и на баща ми, че Гордън го е офертирал да спи с мен срещу сумата от 100 000 долара", казала Латоя.

Тя допълнила, че екс съпругът й още я карал насила да участва в групови оргии и да позира за Playboy. "Бях против всичко това...той ме накара да позирам за Playboy два пъти и после пред всички изкара сякаш е било моя идея. И аз трябваше да го направя, защото каквото си наумеше, рано или късно ставаше", изповядала се мис Джексън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари