IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кид Рок се забавлявал по време на брака си с Памела

7 юли 2011 09 04

Рокерът не считал съюза си с Памела за грешка, а даже напротив

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Лошото момче Кид Рок държал да поясни, че бракът му с бившата спасителка Памела Андерсън не е бил загуба на време, а „най-забавното" нещо в живота му. Той и за момент не съжалявал, но сега би се замислил да мине пред олтара отново с жена.

Рокерът и горещата Памела, която има афинитет към скандални мъже (съдейки и по брака й с Томи Лий) , започнаха да излизат през 2001г. И след като прекратиха годежа си веднъж, се ожениха през 2006г. Бракът им издържа само няколко месеца.

Въпреки публичната раздяла Кид Рок много се наслаждавал на съюза си с Андерсън и го определил като едно от „най-забавните" неща в живота му. „Не съжалявам за това (брака си с Памела), не...беше благословия...С дискусиите относно темата през годините вече се свърши. Но ще кажа нещо, което искам да се знае и вероятно съм изпуснал да поясня преди. Да се оженя за нея е сред най-забавните неща, които са ми се случвали. Много ни харесваше и си прекарвахме чудесно заедно", казал рокерът пред американските медии.

Музикантът в момента излиза с жена, която не е известна и на въпроса дали би се оженил отново, загатнал: „Точно сега бих казал не. Но се научих никога да не казвам „не".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари