IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек и Пино топят леда...или не точно

7 юли 2011 11 28

Актрисата ръка за ръка с милиардера Пино след скандала

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Ще последва ли съдбата на брака на Шварценегер и този на Салма Хайек? След като стана ясно, че съпругът и милиардер Франсоа-Анри Пино има извънбрачно дете от топмодела Линда Еванджелиста, актрисата не прие никак радостно новината.

Хайек се омъжи за милиардера през 2009г. , когато вече му беше родила дъщеря - Валентина. Според американската преса темпераментната Салма е напуснала общия им дом при новината за другото дете. Но преди броени дни папараци ги засякоха да се разхождат на плажа в Малибу. Семейството е било и с двете си деца, но актрисата видимо не е показала особено добро настроение. Пино се е смеел с малките, ала се усещал хлад между него и съпругата му.

Прелюбодейците в Холивуд напоследък са „отворили сезона". Тайгър Уудс, Джеси Джеймс, Шварценегер и Ашли Кол са само част от мъжете, които съсипаха браковете си заради мимолетни авантюри. Сега и бракът на Салма е поставен под въпрос. Съдейки по огромното състояние на съпруга й, който е изпълнителен директор на компания PPR, която притежава марките "Гучи", "Ив Сен Лоран", "Баленсиага" със състояние от 7.6 млрд. долара, един развод ще й донесе доста материални дивиденти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари