IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит подкрепи гей браковете

7 юли 2011 13 08

Той щял да се ожени за Анджелина, когато легализират гей браковете в цяла Америка

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Брад Пит много се зарадвал като научил, че хомосексуалните бракове са легализирани вече в Ню Йорк. Актьорът, който има шест деца с половинката си Анджелина Джоли, се надявал дори всички щати на Америка да оправят тази юридическа подробност в полза на еднополовите бракове.

Пит вярвал, че всеки гражданин на САЩ трябва да има свободата да избора с кого да прекара живота си. „Това е осното право на всеки американец да може да се ожени за човека, когото обича, без значени в кой щат се намира. Никой щат не трябва да решава с кого и как да сключиш брак. Благодарение на неуморната работа на много хора тази дискриминация един ден ще изчезне и гражданите ще могат да правят сватби с лица от своя пол", заявил Пит.

По повод неравноправието спрямо хомосексуалистите актьорът направил една асоциация и с личния си живот. „Имам любов в живота си, сродна душа. И ако някой ме попита няма ли да се оженим, ще кажа: Вероятно ще се оженим, когато това е легално за всички останали", допълнил той.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

EK ( преди 12 години )
Никой не спира гейовете да живеят заедно,да притежават общо имущество,да го приписват на любимия,да правят циркови паради,сватби и да осиновяват деца,като няма достатъчно данни дали това е полезно за самите деца.Това е документалната страна на брака и те я имат!Останалото е любов.Сами си пишат драмите и си играят в тях,пука му на някой.Пък Пит като толкова присърце им взима проблемите,да остави Анжелина и да си вземе съпруг.На приказки е лесно,пък и не е зле гейската общност да ти даде едно...рамо.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мария Василева ( преди 12 години )
Луднал и той покрай Анджелина... :((Нейните думи приказва, язък за хубавото момче дет`беше. :(
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар