IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага обсебена за килограмите си

9 юли 2011 06 30

Певицата не ядяла със седмици, за да обелче сценичните си костюми

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Кльощавата Гага изпадала в крайности що се отнася до теглото й. Източник споделил пред сп. „Star", че певицата почти не яде от дни. Близките й се тревожели, защото напрегнатият й начин на живот и лошите й хранителни навици много скоро щели да окажат сериозно влияние върху здравето й.

„Хората, които работят с нея по турнето й, казаха, че Гага почти не ядяла от седмици, за да влезе в сценичните си костюми", доверил вътрешен човек пред медията. „Тя е болна и е напълно обсебена от теглото си, един приятел ми каза, че седяла часове наред втренчена в огледалото и анализирала и критикувала фигурата си. Това е нездравословна мания", допълнил източникът.

Манията на певицата се засилила покрай лечението на болестта й лупус, с която тя призна , че се бори от доста време. Близките й обаче смятат, че единствената болест е тази в главата й, подчинена на манията да бъде слаба с перфектна фигура.

„Започна да взима наркотици твърде рано. От хероин, през кокаин до каквото друго се сетите. Приятелите й казват, че опитвала всичко, за което чуе. Тя е пристрастена към тази карикатура Лейди Гага, която не е истинска личност. Момичето Стефи, което приятелите й познаваха, вече изчезна", разказал източникът.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

bigdream ( преди 12 години )
Колкото до наркотиците-взимала е,но не мисля,че все още взима :) Все пак това си личи,а Гага е човек на изкуството и прави всичко това именно заради своето изкуство:) Гледайте по-дълбоко в нещата :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар