IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън сбъдна мечта на болно момиченце

10 юли 2011 09 53

Голямото сърце на дукесата зарадва 6-годишно онкологично болно детенце

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Принцеса Катрин, съпругата на принц Уилям, изпълни най-съкровеното желание на болно от тежка форма на рак 6-годишно момиченце, съобщава в. "Дейли телеграф".

Малката Даймънт, страдаща от рак на стомаха, мечтаела да види истинска принцеса. Родителите й се свързали с канадската благотворителна фондация "Детски желания" и те срещнали останалото без коса от химиотерапия момиченце с Кейт Мидълтън, която бе на визита в Канада със съпруга си. Срещате се състояла на летище Калгари.

Даймънт била толкова нетърпелива заради събитието, че когато самолетът на Кейт и Уилям кацнал и Кейт слязла от него, тя се откъснала от ръцете на майка си и се затичала към принцесата. Кейт и Даймънт прекарали няколко минути в приятен разговор и после момиченцето отсъдило, че британската принцеса изглежда точно толкова страхотна и елегантна, колкото е и на телевизионния екран.

(БТА)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

silviaii ( преди 12 години )
До k4k4v1d4: Ама заети са известните хора, техни величества в частност... Пфу!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
k4k4v1d4 ( преди 12 години )
Не можа ли да й се откъсне от сърцето на тая принцеса един час поне за това детенце? Ще разкарва болен от рак на летището за две секунди лаф... Боже...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар