IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Питър Андре щял да взима уроци от Роби Уилямс

12 юли 2011 07 27

Певецът ходил специално на концерт на "Тейк дет" за вдъхновение

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Певецът Питър Андре се съветвал с колегата си Роби Уилямс как да прави шоу по време на участие. Той бил много впечатлен от изпълнителя на „Angels" и дори отишъл на концерт на „Тейк дет" миналата седмица.

„Гледах „Тейк дет" миналата седмица и Боже, те бяха страхотни. Абсолютно брилянтни! Познавам Роби Уилямс и мисля, че е удивителен. Когато изпя „ Let Me Entertain You" тълпата подивя и много ми напомни на Фреди Меркюри. Има силно присъствие на сцената", споделил впечатленията си Питър.

Андре осъзнавал, че музикалната му кариера е в застой, но това се дължало на грижите му за децата му от Кати Прайс - Джуниър (6) и принцеса Тиами (4). „Направих доста ТВ участия миналата седмица, за да промотирам новия си хит. Не мисля, че ще се изкачи в класациите толкова, колкото ми се иска, но ще потръгне. Ако не се получи от веднъж просто се изтръскваш от прахта и продължаваш напред", мъдро заявил певецът.

Питър малко се ядосвал, че по радиото не пускат често песните му, но пък от друга страна бил благодарен за много други неща на тоя свят.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари