IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери с ограничителна заповед срещу натрапник

13 юли 2011 07 10

Ричард Франко не може да припари до звездата на разстовние по-близо от 90 м

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Носителката на „Оскар" Хали Бери е твърдо решена да предпази себе си и дъщеря си от всякакви типове. След като нарушител на два пъти опита да нахлуе в дома й този уикенд и накрая бе арестуван и изправен на съд, актрисата си е издействала ограничителна заповед в рамките на 90м.

Ричард Франко няма право да припарва до Хали или 3-годишната Ная на разстояние по-близко от посочената дистанция. Освен това 27-годишният мъж не може да осъществява по никакъв начин контакт със звездата.

Франко опита два пъти да се докопа до Бери миналата седмица. В събота той бе хванат да прескача оградата и изгонен от охраната на актрисата. Въпреки че полицията бе уведомена за случая, Ричард опита и на другия ден да влезе в чуждия имот.

„Когато погледнах през стъклената врата на заключения си и ограден дом, бях шокирана като видях непознат на няколко крачки от мен, който вървеше към мен.", раказала Бери пред полицията. Франко има досие на крадец и дилър.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари