IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вампирът Ерик става викинг

14 юли 2011 12 03

Хубавецът Александър ще продуцира нов сериал, в който играе главната роля

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Сексапилният вампир Ерик от сериала „Истинска кръв" се завръща към своите корени. Шведският актьор Александър Скарсгард (Alexander Skarsgard) ще играе викинг боец-мореплавател. в нов сериал с името „The Vanguard".

Подробностите за сюжета още се пазят в дълбока тайна, но е ясно, че ще играе един от двамата братя, тръгнали към родината си след далечно заточение. Кой ще влезе в ролята на другия брат - все още не е решено.

Скарсгард не само ще участва в продукцията, но и ще я продуцира. Освен във вампирския сериал „Истинска кръв", актьорът участва и в лентите „ Straw Dogs" и „ Battleship".

Бащата на Александър също е актьор и красавецът сподели, че той е повлиял на избора му за професия. „Не вярвам, че щях да започна да се снимам, ако не беше баща ми и желанието ми да се конкурирам с него. Той никога не си беше вкъщи, като нормалните бащи. И тази негова страст към снимките ме провокира да се заема с актьорската кариера, за да може да ме забележи", признал 34-годишният швед.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Assi ( преди 11 години )
И той и сериалът са върха! Гледайте го и няма да съжалявате! За Алекс Скарсгард, просто нямам думи! Който не го бил чувал и виждал, да гледа да навакса! Това си е голям пропуск! Прекрасен актьор и страхотен мъж :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 12 години )
Аз явно съм на друга планета. За първи път го виждам този, сериала не съм гледала и една секунда. Тия вампирски истории са ми малко...посредствени, с извинение.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мария Господинова ( преди 12 години )
Уникален мъж просто...гледам сериала "Истинска кръв" само заради него :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Decu ( преди 12 години )