IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли иска да се омъжи за Леонардо

15 юли 2011 06 31

Актрисата вече правела планове за бъдещето с любимия си Лео

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

„Клюкарката" Блейк Лайвли (23) копнее да се омъжи за приятеля си Леонарадо ди Каприо (36). Прясната клюка тръгва от сп. „Life & Style". Двойката се среща отскоро, но актрисата смятала, че може да го върже бързо.

„Тя иска Лео за съпруг и то сериозно. Двамата правят планове като истинска двойка, която се е търсела отдавна и се е намерила. Тя си търси място в Лос Анджелис, за да е възможно най-близо до ди Каприо", разказал източник пред медията.

Леонардо до съвсем скоро бе с модела Бар Рафели, като връзката им бе на приливи и отливи. Преди по-малко от месец те обявиха окончателната си раздяла. Актьорът така и не помоли красавицата нито веднъж да се омъжи за него, така че вероятността Лайвли да се нарече негова съпруга толкова бързо е минимална.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

k4k4v1d4 ( преди 12 години )
Проблемът на вас жените е, че си набелязвате най-големият ***, на който му е все тая дали е с вас или не е с вас, после му ходите по *** и се оплаквате по кафенетата на приятелките си как се държи с вас като ***, но все пак го обичате, защото е прекрасен. Нито веднъж, докато съм ви подслушвал с интерес, не съм успял да разбера кое аджеба му е толкова прекрасното на тоя неориентиран ***, ама важното, че сте се заинатили, че го обичате :))) Дами, един съвет от мен - не си губете времето и живота с хора, които не ви заслужават!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 12 години )
после да не ревне, че я зарязал. Ама и жените са едни патици. На третата седмица от връзката почват да разглеждат сватбени рокли и да си повтарят името с неговата фамилия, за да видят дали звучи добре.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар