IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хефнер се чувствал използван от Харис

16 юли 2011 11 24

Хю подозирал, че е била с него заради известността му, но пък си прекарал чудесни две години и половина

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Хю Хефнер най-накрая проумя, че вероятно е бил използван за слава и пари от бившата си годеница Кристал Харис. Дамата го заряза пет дни преди сватбата с обяснението, че не била сигурна дали той е мъжът на живота й.

В телевизионно интервю медийният магнат допуснал, че палавата блондинка всъщност не го е обичала, а искала да се възползва от имиджа и популярността му за собствени цели. Въпреки това обаче, тяхната връзка била една свежа глътка въздух и той се наслаждавал на романса им и затова не смятал да говори нищо лошо против Кристал.

„Бяха две и половина прекрасни години и дори да се е преструвала, се е справила много добре.", допълнил Хефнер по случая.

След провалената венчавка Хю се показа като щедър любовник и й остави скъпия годежен пръстен и уговорената корица в „Плейбой". Той дори се загаджи с потенциалната шаферка, която беше приятелка на Харис.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

k4k4v1d4 ( преди 12 години )
А добро утро. Дърт мазен *** пергиш. Млади силиконки редовно се влюбват в дърти старчета без пари.... Горкия човек, никой в живота му не е държал истински на него... Но каквото си направиш сам - и господ не може да ти направи...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар