IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър с частен концерт за Бекъм

19 юли 2011 06 42

Джъстин ще пее със Селена пред малките Бекъм, а пък Дейвид ще го учи на футбол

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Джъстин Бийбър се е съгласил да изнесе частен концерт пред децата на семейство Бекъм при условие, че Дейвид му дава футболни уроци.

17-годишният тийн идол е приел на драго сърце да забавлява Бруклин (12), Ромео (8), Круз (6) и едноседмичната Харпър, за няколко частни тренировки с футболната звезда. Той дори предложил да вземе гаджето си Селена Гомес, която също да пее на звездните малчугани.

„Съгласих се да пея на момчетата в къщата има, ако Дейвид ми дава частни уроци по футбол. Той е страхотен баща и ми сподели колко щастливи ще са хлапетата, ако приема. Може би сега като имат момиченце, Селена ще дойде също и ще посвети песен на Харпър. Дейвид ми каза, че у тях непрекъснато звучат моите песни, което ме прави много горд", с вълнение споделил новината Джъстин.

Пред сп. „Closer" Бийбър допълнил, че според него Бекъм ще имат още деца: „Дейвид и Виктория са страхотни родители, те са готови да направят всичко за децата си. Хората си мислят, че ще спрат с децата, но аз знам колко ги обичат и ги виждам поне с още едно".

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари