IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синтия Никсън – лесбийка по душа цял живот

19 юли 2011 08 30

Актрисата от "Сексът и градът" излизала с много мъже, но едва с жена усетила, че нещата са правилни

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Актрисата от сериала „Сексът и градът" Синтия Никсън ( в образа на Миранда) заяви, че макар да е била с мъже преди да се влюби в настоящата си половинка, вътрешно усещала нещо различно. Дамата заяви, че не е сменила ориентацията си (като се е обвързала с жена), а винаги дълбоко в себе си е била лесбийка.

В момента Никсън е с годеницата си Кристин Маринори, която през февруари даде живот на сина им Макс.

  „Що се отнася до сексуалната ми ориентация, не мисля, че съм я      променила. Била съм с мъже през целия си живот, докато не се влюбих в жена. И когато това се случи, не ми се струваше никак странно и неестествено. Аз съм просто жена влюбена в друга жена.

Преди връзката си с Кристин, Синтия пак е била защитник на правата на хомосексуалистите. Пред „Daily Telegraph „ тя бе заявила: „Преди да започна да се срещам с жена, отидох при GLAAD (oрганизация на гейовете и лесбийките, която се бори с дискриминацията) и участвах в много събития, изнасях речи".

Синтия и Маринори са заедно от 2003г. и в момента гледат заедно още децата Саманта (14) и Чарли (9) - от връзката на Никсън с Дани Мозес.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари