IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еминем свали Мадона

9 декември 2005 09 44

В момента Мадона е в Япония за промоцията на албума си там. Това е първото посещение на г-жа Ричи в Страната на Изгряващото слънце от 12 години.

Еминем свали Мадона

Еминем свали Мадона от първото място в британската класация за албуми със сборния си проект “Curtain Call – The Hits”.

Поп иконата отстъпи на второ място с новия си албум “Confessions On A Dance Floor”. Това е четвъртият пореден албум на белия рапър, достигнал първа позиция в класацията на Обединеното кралство.

Това е двоен удар за Материалното момиче, след като “Confessions On A Dance Floor” отстъпи от първата позиция в американската класация за албуми на Билборд и се срина до осма място. За да бъде пълен крахът й в Америка, първият й сингъл „Hung Up“ излезе от топ 10 и падна с цели 7 позиции до 14 място.

За утешение поп иконата остава кралица в Европа, владеейки първите места в класациите за сингли и албуми с „Hung Up“ и “Confessions On A Dance Floor”, въпреки че Роби Уилямс стремително я настига.

В момента Мадона е в Япония за промоцията на албума си там. Това е първото посещение на г-жа Ричи в Страната на Изгряващото слънце от 12 години.

Певица обаче бе неприятно изненадана от непрестанно сипещите се критики, заради песен от диска й.

Равини в Израел обвиниха Мадона в светотатство, заявявайки че използва името на равин и символ на еврейското учение Кабала, за да рекламира и извлича печалба от своята песен „Исаак“.

В типично неин стил, Мадона отвърна на нападките пред медиите в Токио: „Харесва ми да предизвиквам хората облечени във власт, но много хора смятат това за скандално“.

След като завладя САЩ и Европа, Мадона се впусна в атака на японския пазар с новата си продукция. Снимка: madonna.com

КоментариКоментари