IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съквартирантите се обясниха в любов на Хубавата Елена

12 декември 2005 12 06

Съквартирантите в Биг Брадър 2 споделиха пред изоставения съпруг Мирослав колко много харесват Елена.

Съквартирантите се обясниха в любов на Хубавата Елена

Към спонтанното и неочаквано обяснение, естествено, не се включи единствено Даниела.

Номинираната за изгонване благоевградчанка мълчаливо следеше дискусията за това колко и какви добродетели има настоящата барманка и разголена звезда от корицата на мъжко списание.

Докато съпругът на Хубавата Елена се разтапяше от удоволствие пред хвалбите за брачната си половинка си, лютата македонка, която не скрива „падението си“ по него, едва успяваше да се въздържи от някоя по-язвителна реплика.

В същия неделен ден на откровения, съквартирантите организираха турнир по тенис на маса. Лидер в повечето двубои се оказа Леонардо, който преди започването на играта, старателно изскуба веждите си. Явно козметичното освежаване и изтезание с пинсетата му се отразиха добре, защото успя да победи Иван и Бат Сали.

Същата вечер номинирания за изгонване италианец и неговата колежка по съдба Даниела започнаха дълъг разговор за връзките и любовта.

По време на разговора Лео изобщо не се впечатляваше от останалата по сутиен чернокоса хубавица, която се гънеше и стенеше в опит да заеме по-предизвикателна поза. Пред безразличния към нейните природни дадености латино- черноморски пицар, Дани призна, че не е изневерявала нито един път по време на четиригодишната си връзка с богатия си приятел, който има купища пари и луксозни коли.

Тази вечер ще стане ясно кой ще бъде последният изгонен от Биг Брадър 2 – Даниела или Леонардо.

Всички съквартиранти, без Дани, подариха сърцата си на Хубавата Елена в неочакван изблик на обич. Снимка: Корбис

Александър Иванов

КоментариКоментари