IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ужас. Заплашвали Антония Петрова с убийство

28 юли 2011 13 15

Руският бизнесмен посягал на миската и дори я е заплашвал с убийство, ако се разделят

Снимка: Bulfoto

Снимка: Bulfoto

Отвлечената преди време миска Антония Петрова реши да разкрие и разкаже за живота и премеждията си с похитителя - бившето й гадже Александър Бередин.

"Александър изпиваше сам по една бутилка вечер и ставаше агресивен. Той неколкократно е упражнявал психическо и физическо насилие над мен", споделя красавицата пред списание "Story".

Петрова допълва, че руският бизнесмен й е посягал и дори я е заплашвал с убийство, ако се разделят.

Миската разкрива още, че манията на бившия й по нея е стигнала до такъв предел, че даже й подарил мобилен телефон с проследяващо устройство.

"С него видях ужасни неща - алкохол, агресия, лудост", допълва тя.

Въпреки това младата адвокатка признава, че не го мрази, но не пожелава на никое момиче да преживее същия ужас като нея.

Антония Петрова категорично опровергава слуховете, че нейният насилник е купил къщата на родителите й или колата й.

От Dnes.bg припомнят, че миската беше сгодена за руския бизнесмен, но слухове за раздялата им се появиха в края на 2010 г.

На 12 юли т.г. Бередин влязъл вечерта в ресторант в кв. "Бояна", където Антония Петрова вечеряла с приятели, издърпал я и я качил в джипа си.

Около 23,30 ч. след заградителни действия полицията откри джипа на ъгъла на бул. "Мария Луиза" и "Ал. Стамболийски". Антония Петрова била в колата, увита с одеяло, и била с охлузвания по коленете.

Александър Бередин бе задържан за 24 часа. Пред полицаите той отрекъл да е отвличал бившата си приятелка. По думите му двамата просто се возили.

Автор - снимка

КоментариКоментари

alleksandrova ( преди 12 години )
А пък вчера попаднах на друга новина около нея http://hotnews.bg/n/antoniya-petrova-na-more-s-beredin.41086.html ..... Май и тя не знае какво иска!?!! Или е някакъв евтин PR трик....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mushnec ( преди 12 години )
ni6to novo,takav e jivota na MUTRESITE,i da se oplakva pak sa6toto q 4aka,dosta pove4e ot napisanoto e vidqla
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар