IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лопес говори откровено за развода си пред Vanity Fair

2 август 2011 11 26

Проблемите в брака на певицата се дължали на амбициите й в кариерата

Снимка: Vanity Fair

Снимка: Vanity Fair

Актрисата и певица Дженифър Лопес реши да бъде откровена за случващото се в личния й живот, в частност за развода й с Марк Антъни. Първото интервю на латино дивата е пред списание „Vanity Fair".

"Това беше най-трудното решение, което някога съм взимала. Наистина исках да потръгне и да бъдем семейство. Това беше най-голямата ми мечта и работих усилено тя да се осъществи. И двамата опитахме", споделила Дженифър, която отглежда с Марк близнаците им Макс и Ема.

Това е третият брак с лош финал за певицата и въпреки всичко, тя остава оптимист за любовта. „Понякога нещата просто не се получават... Ще си остана вечен оптимист, що се отнася до любовта. Вярвам в нея, тя си остава голямата ми мечта", допълнила певицата.

Проблемите в брака и с Антъни започнали след раждането на малките, когато Джей Ло решила да се завърне към различните си бизнес начинания, включващи сцената, киното и модата: „В началото на връзката ни, преди да се появят децата, можехме да пътуваме навсякъде заедно. Тогава не работех чак толкова усилено. После забременях и сега всичко се завъртя и около децата. Но аз започнах отново да движа кариерата си".

Лошес допълнила, че няма да занемари майчинските си задължения и децата са нейният приоритет. След раждането им дивата не се е подлагала на пластични операции и дължи формите си на упорит труд. Но в бъдеще не изключва да прибегне до услугите на тази естетическа медицина.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари