IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло и Марк Антъни във война заради близнаците

5 август 2011 06 09

Певицата искала пълно попечителство над Макс и Ема

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Очевидно певицата Дженифър Лопес и съпругът й Марк Антъни няма да се разделят съвсем цивилизовано.

Наскоро те обявиха намерението си да се разведат след седемгодишен брак, като причината не била в любовната афера на дивата с кубинеца от последния й клип „I'm into you", a в прекалената й професионална ангажираност.

Проблемът, който дълбоко вълнувал и двамата родители бил при кого ще останат децата. Двойката има три и половина годишни близнаци Макс и Ема и Джей Ло настоявала за пълно попечителство над тях.
„Когато е с децата, Дженифър сияе. Тя е убедена, че ще успее да се грижи за тях и да движи кариерата си", споделил близък до звездата.

Марк обаче едва ли е толкова убеден. Певецът често роптаеше, че след раждането съпругата му отдаваше прекалено много време на бизнес делата си. Вероятно скоро двамата ще решават този проблем в съда.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

mira2605 ( преди 12 години )
До silviaii: Разбира се, че мама и татко са еднакво важни! Особено на тази възраст. Всъщност те и двамата са достатъчно заети. Марк даже се пошегува дали децата му не го наричат вече чичо Марк :), защото работеше по 20 часа на ден по сериалът, в който участваше Хоторн и вървеше турнето му за миналогодишният албум Iconos. Просто ако единият вземе пълно попечителство ще решава сам бъдещето на децата, което смятам не е здравословно за никого. НО те са големи хора и ще се разберът според мен и без съд.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
silviaii ( преди 12 години )
Аз не вярвам, че Лопез ще насмогва с грижите. Знам аз как съм като на ден съм по 7-8-9 часа без детето си (докато аз съм на работа, а то на градина) - изпитвам вина. А тя е далеч по-... динамична от мен, така че нейното време за децата й сигурно е още по-малко. Че са и 2!Ще ги захвърли на няколко детегледачки и ще си мисли, че се грижи за тях. А няма нищо по-важно от мама. Е, и татко разбира се.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар